AsfergNet

Asferg - DIN BY - Fremtid og Fællesskab

Sidste nyt vedrørende købmanden + supplerende kommentarer pr. fredag den 17. november

 Asferg den 16.11.2017

Se supplerende kommentarer nederst på siden! 

STATUSOPDATERING

STØTTEFORENINGEN ”Vestergade 16”

For fremme af dagligvarehandel i Asferg

Status

Støtteforeningen har 173 medlemmer.

 

Her til aften står der i alt kr. 273.000,- på støtteforeningens konto i Sparekassen Kron Jylland. Vi mangler stadig mindst kr. 27.000,-

 

Meld jer ind i støtteforeningen NU og doner gerne et beløb samtidig.

 

Indmeldelse og indbetaling

Indmeldelse i støtteforeningen kan ske ved indbetaling af årligt kontingent på Kr. 100,- til konto nr. 9365 – 0012348967 i Sparekassen Kronjylland.

 

Donationer kan ske på samme konto nr.

 

Oprydning og klargøring af butikken

Oprydning og klargøring af butikken er i fuld gang og de seneste prognoser går på at butikken efter den kommende weekend meldes klar til en ny købmand.

En imponerende indsats, der vidner om en kæmpe opbakning og et fantastisk sammenhold i byen. Dagrofa er overrasket og imponeret over både tempo og kvalitet.

 

Ny købmand

Dagrofa har fundet en super købmand til os. Han har besigtiget butikken i flere omgange og senest haft familien med. Han er 47 år og har drevet købmandsforretning i næsten 30 år. Sammen med sin kone driver han i dag en butik et andet sted i Østjylland.

Så snart deres nuværende butik er afhændet er købmandsparret sammen med deres to børn indstillet på at flytte her til byen. Butikken er sat til salg og der arbejdes på flere fronter for hurtigst muligt at få en afklaring. De har i den forbindelse gjort det klart for os, at to butikker kun kan komme på tale i en kortere periode – fra den nuværende butik er solgt og frem til den overtages af køber.

 

Vi ønsker i samme forbindelse en købmand der kan koncentrere sig 100% om Asferg.

 

Selvom vi er meget begejstrede og føler at vi har fat i det helt rigtige ”match” kan vi ikke se bort fra det faktum, at købmandsparret ikke kan give os nogen brugbar tidshorisont. For den sags skyld heller ikke nogen garanti for at deres nuværende butik overhovedet kan afhændes.

 

Vi har derfor, i fuld forståelse med købmandsparret, bedt om at Dagrofa sideløbende har arbejdet med alternative kandidater. Selvom dette arbejde endnu ikke har båret frugt, er vi stadig meget optimistiske.

 

Dog må vi nok se i øjnene, at åbning af købmandsbutikken fredag den 1. December 2017 således ikke længere er en realistisk mulighed.

 

Vi informerer nærmere så snart der er nyt i sagen.

OBS! Supplerende kommentarer indlagt fredag aften den 17/11 kl. 17.00

Bare lige for at der ikke skal være nogen tvivl, så arbejdes der altså med flere meget spændende alternativer. Vel at mærke med alternativer, der ikke er afhængig af først at skulle afhænde en eksisterende butik.

Det er således vor opfattelse, at det ikke nødvendigvis behøver at tage lang tid før vi har en løsning.

Vi er ikke på bar bund, men på den anden side endnu ikke så langt, at de endelige aftaler er klar til underskrift.

Da vi hastigt nærmer os fredag den 1. december følte vi, at det var på sin plads at informere omkring status – herunder at den planlagte åbningsdag er i fare for at skride.

Vi har stor respekt for, at købmandsparret er principfaste og ikke ønsker at gamble med hverken familieliv eller økonomi.

Skulle den eksisterende butik, mod forventning, vise sig umulig at afhænde, havner vi jo i en situation der langt fra er optimal - hverken for købmandsparret eller for borgerne i Asferg.

Vi er stadig meget positive og overbeviste om at vi nok skal komme i mål med at finde en rigtig god købmand.

Endelig skal vi ikke glemme, at indsamlingsmålet på minimum kr 300.000,- jo ikke er nået endnu.

 

Med venlig hilsen

Støtteforeningen ”Vestergade 16”

Kontaktperson: Claus Edelgaard Nielsen

Tlf.:   40 30 33 04 / E-mail   v16asferg@gmail.com

Visninger: 523

Kommentar

Du skal være medlem i AsfergNet for at tilføje kommentarer!

Gå med i AsfergNet

Kontakt

Netadministrator

Jens Peter Hansen

mail@asfergnet.dk

© 2019   Created by Netadministrator for AsfergNet.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor